YOSHLAR TADBIRKORLIGINI RIVOJLANTIRISHNING INTEGRATSIYALASHGAN EKOTIZIM MODELINI TAKOMILLASHTIRISH - Mirzatov , Baxtiyor (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
ushbu maqolada jahon amaliyotida tadbirkorlik ekotizimi davlat organlari, oliy ta'lim muassasalari, moliya institutlari, biznes-inkubatorlar, akseleratorlar, investorlar, mentorlik tarmoqlari, raqamli platformalar hamda xususiy sektorning o'zaro hamkorligiga asoslangan kompleks model sifatida qaraladi.