OMONILLA MADAYEVNING “ALPOMISH” DOSTONIGA OID ILMIY-ESTETIK QARASHLARI - Mamadaliyeva , Mamlakat (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Ushbu maqolada Omonilla Madayevning “Alpomish” dostoni haqidagi ilmiy-nazariy qarashlari va dostondagi xalqimizning o‘ziga xos urf-odatlari  haqida so‘z boradi.