TURLI SUBSTRAT ARALASHMALARINING SHOLINING FOTOSINTETIK FAOLLIGIGA TA’SIRI - Xalbayev , Akbar (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Ushbu maqolada turli substrat aralashmalarining sholining fotosintetik faolligiga ta’siri bo‘yicha  ilmiy tadqiqotlar yuzasidan olingan ma’lumotlar to‘g‘risida ilmiy ish natijalari yoritilgan.