QIZ BOLA TARBIYASIDA OILAVIY MUHITNING O‘RNI: TO‘LIQ VA NOTOLIQ OILA TAQQOSLANISHI - Eshpulatova , Muhayyo (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Ushbu maqolada, oila jamiatning asosiy bo‘g‘ini ekanligi, farzand tarbiyasida oila muhim ahamyatga ega ekanligi. Noto‘liq oilalarda qiz farzandlarni tarbiyasi, qizlarimizni oila ostonasiga qadam qo‘yishida muhim maskan ekanligi, farzandlarimiz tarbiyasida oilaviy qadryatlarning naqadar muhimligi va uning bo‘g‘inlariga alohida to‘xtalib o‘tilgan.