BOSHLANG`ICH SINF INGLIZ TILI DARSLARIDA NOODATIY TOPSHIRIQLAR - G`ulomova, Moxinur (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Ushbu tezisda boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga ingliz tili darslarida noodatiy kreativ va interaktiv topshiriqlardan foydalanishning pedagogik ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning kommunikativ kompetensiyasini rivojlantirishda innovatsion metodlar va multimedia vositalarining roli tahlil qilingan.