IJTIMOIY TARMOQLARDA SHAXSIY HAYOT DAXLSIZLIGINI TA’MINLASH MUAMMOLARI - Muhammadjonova , Gulasal (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Mazkur maqolada ijtimoiy tarmoqlarda shaxsiy hayot daxlsizligini ta’minlash bilan bog’liq zamonaviy muammolar, foydalanuvchilarning shaxsiy ma’lumotlari noqonuniy tarqalishining sabablari, axborot xavfsizligi tahdidlari hamda ularning huquqiy oqibatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, O’zbekiston qonunchiligida shaxsiy hayotni himoya qilishga oid normalar, xorijiy tajriba va amaliy takliflar yoritiladi.