ELEKTRON HUKUMAT VA MA’MURIY HUQUQ MUNOSABATLARINING TRANSFORMATSIYASI - Hakimboyeva, Dildora (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Ushbu maqolada elektron hukumat tizimining joriy etilishi natijasida davlat boshqaruvi hamda ma’muriy huquq munosabatlarida yuz berayotgan o‘zgarishlar tahlil qilingan. Elektron hukumat davlat xizmatlarining ochiqligi, shaffofligi va samaradorligini oshirishda muhim omil ekani asoslab berilgan hamda O‘zbekistonda Yagona interaktiv davlat xizmatlari portali faoliyati misolida yoritilgan.