ZAMONAVIY YONDASHUVLAR ASOSIDA TALABALARNING MUHANDISLIK KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Butayev, Norbek (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2025)
Ushbu tezisda bo‘lajak muhandislarning innovatsion yondashuv asosida ta’lim-tarbiya samardorligini oshirish muammolari o‘rganilib, keyingi tadqiqotlar uchun bir qancha vazifalar belgilab olingan.