HUDUDLARDA YOSHLARNING IJTIMOIY VA IQTISODIY FAOLLIGI (ZARAFSHON VOHASI VILOYATLARI MISOLIDA) - Norov, Shuhrat (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2025)
Ushbu maqolada Yangi O’zbekistonda yoshlarga ko‘rsatilayotgan e’tibor, Zarafshon vohasi yoshlarining ijtimoiy-siyosiy faolligi, ularni ish bilan ta’minlash masalalari hamda yoshlarni iqtisodiy jihatdan qo‘llab-quvvatlash bo‘yicha amalga oshirilayotgan rejalar hududlarning qiyosiy tahlillar asosida yortib berilgan.