TARBIYACHILARDA KOMMUNIKATIV SALOHIYATNI SHAKLLNTIRISHNING METODIK ASOSLARI - Baratova , Yulduz (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyachilarida kommunikativ salohiyatni shakllantirishning metodik asoslarini tahlil qilish va tavsiyalar ishlab chiqish  haqida fikr yuritiladi.