RAQAMLI AXBOROT MUHITIDA TALABA-YOSHLARNING TARIXIY TAFAKKURI VA MAFKURAVIY IMMUNITETINI RIVOJLANTIRISH - Sharipov , Egamberdi (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Ushbu tezisda raqamli axborot makonida talaba-yoshlarning tarixiy tafakkurini rivojlantirish, ularda tanqidiy fikrlashni shakllantirish hamda turli mafkuraviy tahdidlarga nisbatan mafkuraviy immunitetni mustahkamlash masalalari yoritiladi.