BOSHLANG‘ICH SINF XONALARIDA INGLIZ TILINI CHET TILI SIFATIDA O‘QITISHNING TA’LIM OLUVCHIGA YO‘NALTIRILGAN YONDASHUVI - Tajibayev , Gayratjon (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Mazkur maqola zamonaviy pedagogik amaliyotlar va empirik tadqiqotlar tahliliga asoslangan sifatli tadqiqot yondashuvini qo‘llaydi. Ta’lim oluvchiga yo‘naltirilgan yondashuv doirasida yosh o‘quvchilarning nutqiy ko‘nikmalarini rivojlantirishning samarali strategiyalarini aniqlash maqsadida sinf kuzatuvlari, o‘qituvchilar bilan suhbatlar hamda dars rejalarining tahlili amalga oshirildi