UMUMIY TEXNIK KOMPETENTLIKNI SHAKLLANTIRISHDA NAZARIY MEXANIKANI O‘QITISHNING INNOVATSION-DIDAKTIK MODELI - Parmonov, Abdutolib (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Mazkur tezisda bo‘lajak muhandislarning umumiy texnik kompetentligini rivojlantirishga qaratilgan komponentli va mazmunli model ishlab chiqilgan bo‘lib, unda nazariy mexanika fanining kasbga yo‘naltirilgan, innovatsion va fanlararo integratsiyalashgan o‘qitish imkoniyatlari asoslab berilgan.