MUHANDISLIK VA KOMPYUTER GRAFIKASI FANINI O‘QITISHDA TALABALAR LOYIHALASH KO‘NIKMASINI KO‘RGAZMALILIK ASOSIDA RIVOJLANTIRISH - Qozaqova , Munojat (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2026)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida talabalarda loyihalash ko‘nikmalarini rivojlantirish jarayonida multimediali kompyuter texnologiyalaridan foydalanish masalalari yoritiladi. Tadqiqot mazmunida ta’lim jarayonida qo‘llanilayotgan multimediali vositalar, raqamli dasturiy ta’minotlar, virtual modellashtirish elementlari hamda interaktiv o‘quv resurslarining loyihalashga oid fanlar bilan uzviy bog‘liqligi ko‘rib chiqiladi.