IJODIY FIKRLASH VA AQLIY INTELLEKT MODELINING UMUMIY XUSUSIYATLARI - Rahmatullayeva, Mushtariy (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2025)
Ijodkorlikning bunday tushunchasi eng adekvatli bo‘lib, uni "mahsuldor" va "protsessual" tomonlarni birlashtirgan hodisa sifatida ko‘rib chiqishga imkon beradi.