O‘RTA MUDDATLI BYUDJETLASHTIRISH — KENG QAMROVLI FISKAL SIYOSAT MAQSADLARI VA BYUDJETLASHTIRISH O‘RTASIDAGI BOG‘LOVCHI BO‘G‘IN - Pulatov , Dilshod; Son, Evgeniya (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2025)
Fiskal tuzilma nafaqat fiskal konsolidatsiyani qo’llab-quvvatlash, balki barcha mablag’lar eng zarur bo’lgan joyga yo’naltirilishini ta’minlash uchun ishlab chiqilishi kerak. Mamlakatlar o’zlarining davlat moliyasini hukumatga sodiq bo’lgan holda, hamda fiskal qoidalar yoki fiskal maqsadlarga kiritilgan aniq strategiyaga muvofiq boshqarishlari kerak.