MILLATLARARO MADANIYAT INTEGRATSIYA JARAYONLARINING ASOSI - Yoqubova, Nafisa (YANGI DAVR ILM-FANI: INSON UCHUN INNOVATSION G‘OYA VA YECHIMLAR, 2025)
Mazkur maqolada millatlararo madaniyat integratsiya jarayonlarining asosi tahlil etiladi. Shuningdek, jamiyatda millatlararo totuvlikning falsafiy asoslari muhokama qilinadi.