O‘ZBEKISTONDA FUQAROLIK JAMIYATI RIVOJLANISHIDA MILLIY G‘OYA VA MAFKURANING AHAMIYATI (ИССЛЕДОВАНИЯ ПО ПРИОРИТЕТНЫМ НАПРАВЛЕНИЯМ СТРАТЕГИИ РАЗВИТИЯ УЗБЕКИСТАНА, 2025)
Ushbu maqolada g‘oyaviy-mafkuraviy jarayonlarning barqaror taraqqiyot mezonlari va tamoyillarini klassifikatsiyalash jamiyat hayotiga, insonlar ongi, tafakkuriga integratik ta’sir etishi hamda g‘oya va mafkuralarning rivojlanish tendensiyalari, uning milliy xususiyatlari ochib berilgan.